مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه عدم تمکین

با سلام. من سال قبل بخاطر اذیت ها و کتکهای شوهرم منزلمون رو ترک کردم و از شهرستان به خونه پدرم اومدم. ولی متاسفانه جز یه صدا که تو اون منو تهدید به زدن کرده و گفته اگه از اخلاقام خوشت نمیاد برو گمشو از زندگی من بیرون. مدرک دیگه ای ازش ندارم. ایشون برای تقسیط مهریه اقدام کردن و مهریه پیش قسطش یک سکه تعیین شد و بقیه هم هر هفت ماه یه سکه. بعدش هم عدم تمکین زدن و تو اظهار عدم تمکین نوشته که زنم میگه باید بیای شهر پدر و مادرم در حالی که اگه من بیام اونجا بیکار میشم. اینم عنوان کنم که ایشون از ابتدای عقدمون تا به امروز پول خرجی به من ندادن و گفتن قسط خونه رو پرداخت میکنن. من و مادرشوهرم و برادرشوهرم تو یه اپارتمان سه طبقه زندگی می‌کردیم. برادر شوهرمم معتاده و چندین بار سمت خانوادش حمله کرده و هر روز با زنش دعوا داشت و صداشون باعث آزار من میشد. سوال من اینه که برای دادگاه مهریه و عدم تمکین از نظر مالی و جانی گفتن این مسائل آیا تاثیری روی قاضی برای تصمیم گیری داره؟ و اینکه با توجه به تجربه ای که شما دارید برای عدم تمکین چه ادله ای نیاز هست؟ ایا من میتونم بگم برای من خونه مستقل و وسایل خونه رو فراهم کنه تا باهاش زندگی کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

ربطی به دادگاه مهریه ندارد این مسایل برای دفاع در پرونده نیاز به گرفتن وکیل یا نوشتن لایحه دفاعیه دارید .سوال آخر بله