مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تخریب سقف ما با مستاجر است یا صاحب ملک

سلام
گچ سقف سرویس بهداشتی واحد بنده ریزش کرده و ترک جدی خورده و هر لحظه احتمال ریزش دارد صاحب ملک واحد بالا در دسترس و جوابگو نیست و مستاجر زیر بار هزینه نمیرود قبلا هم این مشکل پیش امده بود و قبلا صاحب ملک زیر بار نرفته بود بنده قبلا با هزینه ی خودم بازسازی کردم
الان مستاجر قضیه را به صاحب مالک واگذار کرده و میگوید هزینه ی تعمیرات با صاحب خانه است صاحب ملک هم نیست و اگر بیاید مطمئنا میگوید مستاجر بد استفاده کرده و موجب خرابی شده و مقصر است
خسارت با کدامشان است و من چطور به حقم برسم ؟
اگر صاحب ملک پیدا نشد یا چکار کنم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

ربطی به مستاجر ندارد اگر مالک هزینه را تقبل نمیکند شما می توانید از مالک شکایت نمایید وکیل خسارت را از وی بگیرید ولی دو تا راهکار داره که در صورت نیاز تماس بگیرید .