مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای فک پلاک خودرو

با درود و ادب
اینجانب در سال 85 یک دستگاه خودرو 405 با وکالت تعویض پلاک 20 روزه فروختم .
در سال 1390 متوجه شدم که این پلاک هنوز به اسم بنده میباشد
همان موقع به دادگاه مراجعه و با توجه به مستندات قاضی محترم حکم به توقیف خودرو به پلیس راهور داده است
از آن زمان تا کنون نه خودرو پیدا شده و نه اینکه خوردو بیمه شده است. آخرین خلافی هم مربوط به سال 90 می باشد .
لطفا" راهنمایی بفرمایید برای فک پلاک چکار باید بکنم ؟ حتی برای ثبت نام خودرو نیز مشکل دارم
سپاسگزارم

پاسخ ها :

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

شما باید دادخواست فک پلاک بدید