مشاوره حقوقی رایگان - شکایت با عنوان انتشار تهمت و افترا و شهادت کذب

با سلام
بنده در پرونده شکایت همسر برادرم از همسرش برای یک موضوع مالی شهادت دادم که منشا دعوی لاپوشانی به ارتباط نامشروع پیش آمده می باشد. برادرم از همسرش به خاطر ارتباط نامشروع شکایت کرد که قرار منع تعقیب خورد. حالا همسرش به خاطر اینکه در پرونده دیگر بنده اشاره ای به ارتباط نامشروع داشتم که البته رای آن به نفع برادرم صادر شد از بنده به عنوان تهمت و افترا و شهادت کذب شکایت کرده است. البته به دلیل زندگی در یک منزل مشترک همه خانواده از موضوع ارتباط نامشروع به خاطر دعوای زن و شوهر از موضوع اطلاع یافتیم. حتی زمانی خانم بردارم با تماس تلفنی که با برادرم داشت و صدا از روی آیفون به خاطر رانندگی برادرم پخش می شد خانم برادرم ارتباط با فرد غریبه را برای درددل میگفت که بنده در آنجا هم باز داشتن ارتباط را شنیدم! چگونه می توانم از خود دفاع نمایم؟

پاسخ ها :

تهمت افترا شهادت کذب رابطه نامشروع