مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک تجاری

با سلام و عرض ادب
بنده شش سال پیش مغازه ای اجاره کردم با سند رسمی و شاهد البته سال های بعد فقط بصورت دستی قرارداد را تمدید کردیم .. سال گذشته بدلیل اطمینان دو طرفه قرارداد ساده بدون امضا شاهد تنظیم کردیم به مدت یه سال و فقط مالک و مستاجر (بنده) امضا کردیم .. بعد گذشت سه ماه مالک الان قصد فروش داره و اصرار داره که مغازه تخلیه بشه .. ایا این نوشته دستی بدون شاهد سندیت دارد تا پایان موعد؟ ایا میتوانم درخواست حق کسب و پیشه کنم .. ممنون

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام بله اعتبار دارد اما حق کسب و پیشه به شما تعلق نمیگیرد و ارتباطی به قرارداد هم نئارد