مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سفته ضمانت

سلام یکی از دوستام خانه خریده مبلغ 18میلیونشو قرار شد ماهی یک میلیون پرداخت کنه منم ضمانتشو کردم الان بابت اطمینان خودم میخوام مبلغ 18تومان ازش سفته بگیرم تا قسطشو پرداخت نکرد بتونم شکایت کنم فقط میخوام بدون برای پر کردن سفته چه مواردی باید پر کنه یعنی مبلغ به
حروف اسم فامیل کد ملی امضاه ادرس پر کنه کافیه تا بتونم راحت وصول کنم میتونم بدون تاریخ صدور تاریخ و پرداخت در وجه حامل بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

نکات حقوقی پر کردن سفته ضمانت نحوه پر کردن سفته سفته ضمانت سفته