مشاوره حقوقی رایگان - کسر بیمه کارفرما از کارگر

بخاطر تعطیلاتی که بخاطر کرونا در فروردین اتفاق افتاد فقط دو روز در فروردین مشغول به کار بودم کارفرما حقوق دو روز رو بهم داده تازه براساس سال پیش بعد کل سهم بیمه رو از من کسر کرده و حقوقم رو منفی حساب کرده یعنی باید یک چیزی به شرکت باید بدم سوالم اینجاس که آیا از نظر قانونی همچین چیزی درسته یا نه؟

پاسخ ها :

کسر حق بیمه از حقوق کارگر عدم پرداخت کامل حقوق فروردین کارگر بیمه کارگر عدم پرداخت کامل حقوق کارگر حقوق کارگر بیمه حقوق کارگر کارفرما