مشاوره حقوقی رایگان - افزایش دیه بعد از قبولی عسار

سلام برادر من به خاطر درگیری به پرداخت 58 میلیون محکوم شد بعد از این که اعسار قبول شد شاکی اعتراض زد و در دادگاه تجدید نظر دوباره قبول شد اعسار ولی چون شاکی قبل درخواست اعسار ما درخواست اصلاح رای داده بود باید صبر میکردیم جواب بیاد بعد اومدن جواب مبلغ 113 میلیون به دیه به دلیل جاموندن جراحت جاعفه اضافه شد سوال من اینه آیا من دوباره باید برای کل دیه درخواست اعسار بدوم و شاهد ببرم برادرم 58 میلیون و نداشت الان که دیگه شده 160 میلیون چیکار باید بکنم راهنمایی کنید برادرم به خاطر دیه یک ساله تو زندانه لطفا؟؟

پاسخ ها :

اعسار از پرداخت دیه افزایش دیه بعد از قبولی اعسار افزایش دیه در اصلاح رای دیه درگیری اعسار دیه