مشاوره حقوقی رایگان - امکان ارجاع به پزشکی قانونی دیگه

سلام چند وقت پیش یه تصادفی توی عراق اتفاق میفته که از قضا دو طرف ایرانی بودند حالا دادسرای محل زندگی شاکی، بعد تشکیل پرونده و برخی رسیدگی ها به این نتیجه رسیده که کل پرونده باید به استان و شهر راننده (متهم 100 درصد) برای رسیدگی ارسال بشه و اینکارو کرده، حالا این شاکی برا معاینه مجدد و نهایی سؤالش اینه که آیا با لایحه می تونه و امکانش هست که قاضی شهر متهم با درخواست مراجعه به پزشکی قانونی شهر خودشو موافقت کنه؟
لطفاً اگه راهنمایی بیشتر برای پیشرفت سریعتر و بهتر پرونده دارید بفرمایید

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام
بله این موضوع با موافقت قاضی پرونده امکانپذیر میباشد