مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه

با سلام. بنده با یک لیتر مشروب دست ساز دستگیر شدم و بدون انگشت نگاری و بازداشت و زندان به دادگاه رفتم. حکم یک سال حبس تعلیقی و 74 شلاق تعزیری بود. که در حکم تجدید نظر همش به جزای نقدی تبدیل شد.
سو سابقه برایم ثبت میشود برای استخدام در ارگان نظامی؟

پاسخ ها :

سوء پیشینه حمل مشروبات الکلی سوء پیشینه برای استخدام سوء پیشینه مشروبات الکلی سوء پیشینه مشروبات الکلی دست ساز مشروبات الکلی سوء سابقه استخدام