مشاوره حقوقی رایگان - ایا خوانده می تواند در مرحله تجدیدنظر کارشناسی امضای قبلی را برای بار دیگر داشته باشد؟

در یک دعوای حقوقی امضای متوفی توسط یکی از وراث (خوانده) مورد تردید قرار می گیرد و پس از ارجاع به کارشناس اصالت آن امضا مورد تایید قرار می گیرد وی به نظر کارشناس اعتراض می کند و دادگاه آنرا به هیئت کارشناسی سه نفر ارجاع می دهد ولی خوانده ی معترض هزینه کارشناسی را واریز نمی کند و رای بدوی بر پایه نظر کارشناس یک نفره صادر می شود سوال اینست که آیا همان خوانده یا (خواندگان دیگر که در مرحله بدوی در دادگاه حاضر نبوده اند) می توانند در مرحله تجدیدنظر دوباره تقاضای ارجاع به کارشناسی همان امضا را داشته باشند یا خیر؟ ( با این شرایط که در لایحه اعتراضی تجدیدنظر هم هیچ اشاره ای یا اعتراضی به نظر کارشناس وجود ندارد.)

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
بله این حق برای خواندگان وجود دارد.