مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بدنه

سلام ماشینم در زمان پارک توسط ماشین دیگری آسیب دید و مقصر متواری گشت شماره پلاک خودرو موجود نیست . پس از تماس با 110 ماشین کلانتری ارسال شد و پس از دریافت گزارش پلیس به شورای حل اختلاف جهت دریافت کروکی فرضی معرفی شدیم و بعد از تشکیل پرونده و گرفتن کارشناس و کروکی فرضی اداره بیمه از پرداخت خسارت خودداری میکند چه کار میتوان کرد؟؟؟

پاسخ ها :

احسان اله حبیبی

احسان اله حبیبی :

سلام فقط در صورت داشتن بیمه بدنه یا کارت طلایی میتونید خسارت بگیرید. با اطلاعات ناقص شروع کردید.