مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

سلام زمینی رو حدود 7 سال پیش خریدیم از اشنا .. ایشون بدون مشورت با ما همون زمین رو فروخت و وعده داد که زمین کناری رو به ما در عوضش بده .. که دادن ... روی زمین نصف خونه ای که خودشون ساکن بودن قرار داشت .. امسال خونه رو تخلیه کردن اما خراب کردن خونه رو گذاشتن به عهده ی خودمون .... ما زمین با خونه نخریده بودیم ازشون .. ایا امکانش هست به عهده ی خودشون بزاریم یا ما باید خرابش کنیم ...

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
نیاز به توضیحات بیشتر داره و بستگی به مفاد قرارداد فی مابین دارد