مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مستاجر

با سلام
مستاجر اینجانب به شدت فردی بی مسئولیت و بی وجدان است، به طوری که در چند ماه حضور در آپارتمان آسیب هایی به ملک زده است، در حال حاضر چندین بار با نارضایتی از طرف همسایگان روبرو شده ام به دلایلی از جمله سر و صدای زیاد، اشغال فضای مشاع، عدم رعایت بهداشت در فضاهای عمومی و آسانسور و ... ضمنا ایشان بعد از گذشت 5 ماه هنوز شارژ ساختمان را پرداخت نکرده اند و حتی کمیسیون املاک را نیز نداده اند. در حال حاضر همسایگان با استشهاد به من مراجعه کرده اند، صحبت و گفتگو به هیچ عنوان فایده ای ندارد، لطفا راهنمایی کنید سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

این موضوعات که فرمودید از موارد فسخ قرارداد اجاره نیست.
مستاجر می بایست تا پایان مدت قرارداد اجاره سکونت داشته باشد.
اگر اجاره بها را پرداخت نمیکند ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست تخیله به علت عدم پرداخت اجاره بها میتوانید بدهید