مشاوره حقوقی رایگان - دودی کردن شیشه ماشین به دلیل بیماری

سلام من 50 سال سن دارم ، به علت مریضی که کاملا مشخص هست دستانم زیر نور مستقیم آفتاب باد میکند و از مویرگ ها خونریزی و به دستکش هم حساس هستم، قبلا ماشینم شیشه اش فتوکرامیک بود ، الان 5 سالی هست که یک ماشین چینی خریدیم که کم رنگ ترین برچسب رو به پنجرهای ماشین زدم بخاطر اشعه یو وی
تا الان پلیسی به من حرفی نزده یا جلوی من رو نگرفته. چطوری میتوانم مطمئن بشوم که خطایی نمیکنم . باید نامه ای از دکتر یا کمیسیون پزشکی داشته باشم؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمد سعيد  ثمري

محمد سعيد ثمري :

استان :

با سلام
سوال شما در حیطه امور اداری میباشد.