مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه

سلام.
خسته نباشید و عرض ادب.
ببخشید بنده در ایران و شهر یزد بدنیا آمدم و بزرگ شدم ولی پدر و مادر بنده در افغانستان.
من در ایران درس خواندم و دیپلم دارم. و حال میخواستم بدانم طبق هیچ قانونی ممکن است بنده بتونم کارت ملی ایرانی داشته باشم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مهم نوع تابعييت شما ست تابعييت ايران تابع سيستم خون است و در موارد استثنايي سيستم خاك ( محل تولد ) در اعطاي تابعييت ملاك قرار ميگيرد قوانين سخت گيرانه در دو كشور در اين زمينه وجود دارد