مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام، من 1 نیم ازدواج کردم و 3 سال عقد بودم. الان یک بچه 2 ماه دارم.
شوهرم دست بزن و بد دهن هستش. پسرم به علت بیماری کولیک خیلی گریه میکنه و شوهرم از بچه خسته شده و هرچی رسید به من گفت منو زد .. من هم بچمو برداشتم امدم خونه بابام .. اونا امدن دعوا نه بخاطر بچه. همش دروغ میگفتن که بابام بدبین من بشه و منو بیرون کنه. چون برادر ندارم فک میکنه هرکاری بکنه من هیچی نمیگم .. و همش میگه تو هیچ کس نداری ..
برعکس تمام خانواده ش معتاد و توهمی هستن و اصلا اصالت ندارن .. فقط ادا دارن.
خیلی ادم خسیس هستش و حتی با اینکه بچه از درد به خودش میپیچه دکتر نبرد.
الان میخام برم شکایت کنم جهیزیه مو بیارم چند روز کار اداریش طول میکنه ؟
و اینکه خانواده شوهرم نمیتونن از بچه نگهداری کنن پدر شوهرم معتاد هستش و توهمی. مادر شوهرم مریضه
خواهر شوهرم طلاق گرفته بچه هاش اورده خونه پدر شوهرم، همش تو خیابون هستن و ...
خانواده شوهرم صلاحیت بچمو ندارن. ایا بچمو دادگاه به من میده؟
و اینکه میگن چون زن درخواست طلاق داده مهریه نصف میشه درسته؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

١- با اثبات عدم صلاحيت اخلاقي پدر ، حضانت بچه توسط مادر ، ادامه پيدا ميكنه
سن بچه مهمه كه چند ساله است ممكنه خودش انتخاب كنه
٢- نصف شدن مهريه مربوط به طلاق به درخواست زوجه انهم در دوران عقد و دوران دوشيزگي ست