مشاوره حقوقی رایگان - تأثیر روابط خانوادگی در مالیات طرفین قرارداد اجاره

در صورتی که ملک تجاری پدر در اختیار پسر جهت انجام امور شرکت قرار بگیرد و اجاره ای دریافت نکند، تکلیف پرداخت مالیات اجاره چیست؟

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام احتمالا پدرملک خود راکه بدون دریافت اجاره دراختیارپسرش قرارداده یعنی می خواسته به فرزندش رایگان کمکی کرده باشد وعملا قرارداداجاره ای باپسرش نبسته که بخواهدمالیاتی بدهد واگر قراردادصوری اجاره بسته باشد مالیات باپسراست چون قانونا ملک رااجاره کرده ومدرک اجاره نامه هم موجود است هرچنداجاره ای ندهد .
موفق باشید