مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ضرب و شتم و نفقه

با سلام و احترام من توسط شوهرم مورد ضرب و شتم قرار گرفتم از او شکایت کردم نامه پزشکی قانونی دارم دوبار تحقیقات محلی انجام شد و همسایه ها گفتند صدای دعوا رو شنیدند و خودش هم اعتراف کرده بود که با من در ان ساعت بحث کرده فقط دستم را گرفته دادگاه ضرب و شتم برگزار شد با وجود این مدارک رای به نفع ان آقا صادر شد. من که در آن دادگاه گفتم همسرم معتاد است قاضی گفتند من هم معتادم گفتم مرا کتک زده گفت من هم زنم را کتک میزنم بنا به گفته وکیلم این قاضی با وکیلم خصومت شخصی دارد و هر کدام از موکلانش با این قاضی باید دادگاهی شوند رای را با توجه مدارک به متهم می دهد دیه من برای این ضرب و شتم کم بوده وکیلم گفتند حدود سه چهار میلیون به خاطر همین نمی توانستم در دادگاه تجدید نظر شرکت کنم وکیلم گفتند از قاضی شکایت کن و من هم این کار را انجام دادم ایا من میتوانم دوباره این ضرب و شتم را ثابت کنم از طرفی دادگاه نفقه باید تشکیل شود و با توجه به رای این قاضی یعنی حقم در اینجا هم ضایع خواهد شد و این اقا تقاضای تمکین داده من که نرفتم به خاطر خوفی که داشتم یک فرزند دارم ایا نفقه فرزندم را نباید بده با توجه فاکتورهایی که می اورد و می گوید این را خریدم برای بچه اگر ممکن است مرا راهنمایی بفرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر بر فرض که قاضی هم تخلف کرده باشد اثری در رای شما نخواهد داشت مگر اینکه به واقع قاضی متخلف شناخته شود وبعد میشود به استتاد ماده 477 ق آیین دادرسی کیفری ادعای خلاف شرع بودن را طرح نمود.علی ایحال باید رای دادگاه را هم دید که به چه دلیلی حکم بر برائت صادر شده است.با این حال اگر رای دادگاه کیفری قابلیت اعتراض دارد اقدام کنید برابر مقررات.اگر جای ابهامی در توضیحات بود در صورت تمایل تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل