مشاوره حقوقی رایگان - سند سفید موتور

سلام
من چند سال پیش موتور صفر خریدم که قولنامه کردم و به من یک سند سفید دادند که خودم به نام بزنم اما من اونو گم کردم قولنامه هم فقط کپی ش رو دارم اصلش از بین رفته الان برای سند زدن موتور باید چه کار کنم چه مراحلی داره؟

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام شماباید دادخواست اثبات وقوع عقدبیع والزام به تنظیم سندرسمی رابه طرفیت شرکتی که به شماموتور رافروخته بدهید وقتی رای قطعی صادرشد بانامه اجرای احکام دادگاه به دفتراسنادرسمی رفته وسند بزنید.