مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام من 26 سال در مغازه پدرم مشغول کار بودم تا سال 98 اسفند پرداخت شده قرار بود بعد از عید فطر باز کنیم که نکرد و بدونه این که به من بگه در بسته و رفته نامه ترک کار گذاشته 30 اردیبهشت نامه داده بعدش به من گفته وقتی من مراجعه کردم به اداره بیمه گفتن بیمه بیکاری بتو تعلق نمیگیره لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

کیانوش مقتدری

جناب آقای کیانوش مقتدری :

سلام.باید اظهارنامه برای بازگشت به کار برای پدرت بفرستی و چنانچه ظرف یک هفته درخواست بازگشت شما بکار را رد کرد اونوقت اظهارنامه خود را به اداره کار ارایه بده و درخواست حقوق و مزایا و بیمه بیکاری بده که هیات تشخیص رسیدگی کنه.