مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابت مهریه

با سلام خدمت شما. همسر بنده امسال (1399) بابت مهریه از اداره اسناد و ثبت تونسته دستور توقیف پلاک خودروی من رو بگیره. من این ماشین رو در سال 1396 به صورت وکالت نامه معتبر محضری و قولنامه به شخص دیگه داده بودم. اون زمان در رهن شرکت خودروساز بود و تعویض پلاک نشد.
1- الان چکار باید بکنم از توقیف خارج بشه؟ آیا امکانش هست؟
2- ماشین در پارکینگ شخصی خودمه، آیا میتواند با توقیف خودرو از اداه ثبت، حق ورود به پارکینگ شخصی رو داشته باشه و خودرو رو توقیف فیزیکی کنه؟
3- الان خودرو توقیف فیزیکی ست یا سندی؟ چون به واحد تعویض پلاک مراجعه کردیم فهمیدیم فقط پلاک توقیفه و چیز دیگه ای نمیدونم.
4- آیا حتما باید خودرو توقیف بشه که اقدام کنیم برای رفع توقیف یا همین الان هم میتونیم اقدامی کنیم؟ چجوری؟
با تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام
یعنی وکالتنامه مورد قبول نیست؟ قولنامه چطور؟
آیا میشود از اداره ثبت شکایت کرد؟

رفع توقیف خودرو بابت مهریه توقیف خودرو بابت مهریه توقیف خودرو مهریه خودرو