مشاوره حقوقی رایگان - شناسایی مقصر در تصادف

دو هفته گذشته، در خیابان اصلی دقیقا بعد از چهارراه در حال حرکت بودم که ماشینی دنده عقب از کوچه فرعی خارج میشد ... ایست کامل دادم که برود. متاسفانه دنده عقب به ماشین من برخورد کرد و کاپوت ماشین جمع شد.
زیر بار نرفت که مقصر است و ادعا کرد که من مقصرم چون پشت ماشین ایشونم ... و از صحنه فرار کرد
با 110 تماس گرفتم و مامور طبق اظهارات من و مشاهده صحنه، گزارش تنظیم کرد.
میخواستم بدونم که از لحاظ حقوقی چه شرایطی دارم ...

پاسخ ها :

اعظم  ازادمحله

اعظم ازادمحله :

استان :

بعد از طرح شکایت درخواست کروکی فرضی می نمایید و پلاک خودرو متواری را اعلام تا حسب دستور استعلام و راننده خاطی دعوت گردد و در صورت حضور نامبرده احتمالا به کروکی اعترا می نماید ک ب کارشناس سه نفره ازجاع میگردد در این میان اگر شهودی هم مبنی بر نحوه وقوع تصادف یا استفاده از دوربینهای اطراف محل داشته باشید کمک موثری به شما میکند