مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زن

سلام پدرم مخفیانه با زنی دیگر در ارتباطه حدوده ده ساله مادم رو کتک میزنه و فحاشی می کنه چند بار تهدید به کشتنش کرده یک روز که پدرم مسافرت دو روزه رفت مامانم فقط لباساش و دو تا فرش رو با خودش برد و رفت خونه اجاره کرد البته به همراه خواهر 24 ساله ام. می خواستم بدونم ممکنه این به ضرر مامانم تموم بشه ؟ و میتونه پول پیش خونه ای رو که مادر گرفته ازش بگیرن؟
با فروش طلاهاش تونسته خونه اجاره کنه
و اینکه آیا پدرم می تونه خواهرم رو بزور با خودش ببره؟ پدرم خیلی اصرار داره جای مامانمو بدونه ولی همه میگیم خبر نداریم و به ما نگفته. اگه مامانم بره درخواست طلاق بده به نفعشه یا نه؟ ممنون ازتون

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام مادرشما همسر قانونی پدرشماست و نباید بدون دلیل شرعی خانه مشترک را ترک میکرد درحال حاصر پدرتان میتواند علیه مادرتان دادخواست تمکین بدهد