مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

سلام همسرم قفل در رو عوض کردن و من با 110 تماس گرفتم و صورتجلسه شد برای ترک انفاق. حالا ایشون شکایت عدم تمکین کردن. با اون ترک انفاق من موفق میشم یگم ایشون منو بیرون کرده و من تمکین نکردم؟ حکم چطورمیشه؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.از گزارش مامور استفاده کنید که گفته درب قفل بوده....جلسه مامور خیلی مهم است.چنانچه مایل بودید تماس بگیرید تا مشاوره لازم صورت گرفته