مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

سلام خسته نباشید. در صورتی که زوجه حلقه ی ازدواجی را که زوج خریداری کرده بود را طی اختلافات به خود زوج پس داده باشد و زوج از زوجه شکایت کرده باشد که حلقه دست زوجه هست و مدارکش فاکتور و شهادت شهود میباشد. اگر هر دو طرف قسم بخورند قسم کدام یک را قبول میکنند؟ زوجه چگونه میتواند بی گناهی خود را ثابت کند قسم خوردن کافیه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. ببخشید که طولانی شد.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بار احراز سوگند توالی و ترتیب ان بیانگر حکم طرف مغلوب خواهد بود