مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو با مدارک غیر مرتبط

با سلام.
من یک دستگاه ماشین پاجیرو از یکی از آشناها میخوام بخرم که برای سال 71 هستش.
در برگ سبز خودرو نام ماشین میتسوبیشی گالانت ذکر شده ولی شماره موتور و شاسی ماشین کاملا صحیح و عین شماره هایی که در خودرو هک شده اند می باشد.
آشنای بنده با همین برگ سبز ماشین را معامله کرده و در تعویض پلاک پلیس هم مشکلی نداشته و پلیس ماشین را تعویض پلاک کرد.
حال سوال بنده این است که در چنین شرایطی که نام ماشین متفاوت با نوع اتاق ولی شماره های موتور و شاسی درست در برگ سبز خودرو است خرید چنین ماشینی اشکال ندارد؟

چون بنده با کلی تحقیق متوجه شدم که تمامی پاجیروهای این سال سندشان به نام پاجیرو صادر نشده است ولی روند تعویض پلاک انجام می‌شود. آیا راهی برای درست کردن نام خودرو در برگ سبز خودرو وجود دارد؟

پاسخ ها :

اصلاح نام خودرو در برگ سبز مدارک خودرو مشخصات خودرو تعویض پلاک خودرو خرید و فروش خودرو خودرو