مشاوره حقوقی رایگان - کم شدن حقوق مستمری بگیر در اردیبهشت

سلام من از مستمری بگیریم تامین اجتماعی هستم که تا فروردین 99 حدودا دو میلیون و نهصد و شصت هزار تومان حقوق میگرفتم ولی این ماه یعنی اخر اردیبهشت دو میلیون ‌هفتصد ‌پنجاه واریز کردن علت چی میتونه باشه یعنی اضافه که نشده هیچ کم هم کردن در ضمن در اوایل اسفند پانصد هزار تومان به حسابمون واریز کرده بودند فکر کنم اشتباه مکنه همونو دارن کم می‌کنن
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام شما باید فیش حقوقی خودتون رو ازیک کافی نت تهیه بفرمایید تاببینید علت کاهش حقوقتون چیه معمولا داخل فیش حقوقی تمام کسورات نوشته میشه
موفق باشید