مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری دیه راننده مقصر

سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان و وکلا ... سوالم اینه چند ماه پیش تصادف کردم و راننده مقصر شدم و یک نفر هم همراهم بود و هردو صدمه دیدیم حالا چند روز پیش رفتم دادگاهی داشتیم و رای صادر شد .. ولی اسم من که راننده مقصر بودم دیه من مشخص نیست ولی دیه اون مشخص شده سوالم اینه دیه من چی میشه ... پزشک قانونی و همه مدارک تحویل دادم حالا چیکار کنم ... ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام براساس اصلاحات قانون بیمه اجباری به راننده مقصر هم دیه تعلق میگیرد لذا مطالبه دیه نمایید