مشاوره حقوقی رایگان - مدرس متقلب

سلام من در یه دوره شرکت کردم به مبلغ99 تومان

و در انتهای سمینار دوره حضوری خودشون معرفی کردن که 60 میلیون بوده و بنده 10میلیون بیعانه دادم اما قراردادی که اونجا بود اصلا امضا نکردم کارت به کارت کردم رسیدم هم دارم
حالا یه مشکلی پیش اومد زنگ زدم گفتم من نمیتونم شرکت کنم عودت بدید
گفتن رزرو کردیم اما از وقتی من واریز کردم3 روز گذشت نه پیامی دادن و من اصلا هیچ کجا رو امضا نکردم
گفتن مدیر مالی مون آخر هفته میاد
و به من گفتن باید حضوری تشریف بیارید امضا کنید
میخوام بدونم اگر از مبلغ10 میلیون درصدی کم کردند باتوجه به این که هیچ کجا امضا نشده امکان شکایت هست؟!
کجا برم شکایت کنم!؟
یا حتی اگر مبلغ رو کمتر و کلا ندادن!؟
کجا پیگیری کنم ممنون میشم بگید

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بله شورای حل اختلاف
موفق باشید .

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

دادخواست مطالبه وجه میتوانید علیه ایشان بدهید