مشاوره حقوقی رایگان - استعلام

سلام. خسته نباشید. من در محیط خارج از دانشگاه خطایی داشتم و خب گشت اومد و تعهد نامه گرفت. بهم گفت که ثبت نمیشه. الان سوال دارم.برای من مشکلی پیش خواهد امد یا خیر در اینده.
الان گفتن باس استعلام از نیرو انتظامی بگیریم. خواستم ‌بگم مشکلی به وجود خواهد آمد؟

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
خیر هیچ مشکلی برای شما پیش نمیاد
استعلام از نیروی انتظامی مربوط به مسائل امنیتی است و تعهدات اخلاقی رو شامل نمیشه