مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت مبلغ واریزی بهزیستی

سلام. من پدر سه قلو هستم. بهزیستی برای فرزندانم مبلغی رو برای ما واریز میکند. در زمان ثبت اطلاعات به دلیل مشغله کاری من، خانم بنده برای تکمیل پرونده رفت و شماره حساب خودش را داده بود و مبلغ واریزی بهزیستی به حساب خانم من واریز میشد. مالکیت پول واریزی بهزیستی برای بنده است یا برای همسر بنده ؟ به صرف اینکه همسر من پیگیری کرده در حالی که بنده مشغول کار بودم مالک مستمری واریزی میشود ؟

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بنام کسی که ایمش ثبت شده میتوانید مراجعه وشماره حساب را اصلاح کنید