مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از روانشناس به دلیل رابطه ی نامشروع

سلام. وقتتون بخیر. مدتی بود پیش روانشناسی میرفتم که مدیر گروه روانشناسی در یک دانشگاه دولتی بودند. یه روز که برای مراجعه رفته بودم تقریبا شونزده دقیقه از جلسه ی ما گذشته بود که صدای زنگ در به شدت میومد یه نفر دستشو از روی زنگ بر نمی داشت آقای مشاور از چشمی نگاه کرد و بعد در اتاق رو بست تا صدا کمتر بشه ولی تاثیری نداشت مجبور به باز کردن در شد بنا به دلایلی من دختران ایشون رو می شناختم. به خانمی که داخل شد گفتن همینجا بشین تا من بیام بعد فوری جلسه رو تموم کردن و به محض اینکه در خروج رو بستم صدای جیغ اون خانم اومد میدونستم از دخترانشون نیست تقریبا سی سال اختلاف سنی داشتن دختر مدام داد میزد میگفت به من دست نزن . بعد از مدتی به ایشون پیام دادم فکر کردم شاید دچار سوء تفاهم شدم ولی متاسفانه خودشون گفتن اون خانم نامزد من بود منم گفتم به سلامتی ایشون گفتن نه دیگه نامزدیمون بهم خورد ما که محرم نبودیم همینجوری فقط نامزد بودیم یه مدت با هم. چه جوری میتونم این حرفامو به گوش سازمان برسونم اصلا با توجه به مقام ایشون تو سازمان امکان جدی گرفتن شکایت هست؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به نظر میرسد پیگیری ظن شما محمل و وجاهت قانونی ندارد مخاطب خودش میتواند شکایت کند