مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه پدری

سلام طاعات قبول مدت دو ماه است پدرم فوت برادر بزرگم که 3 سال است بدلیل بدهنی زنش قطع رابطه کرده و اصلاً حتی زمان مرگ می خواست او را ببیند نیومد پیش پدرم دقیقاً فردای فوت پدرم و وضع مالی عااالی دارد تقاضای ارث پدری را کرده و اداره ثبت سند خانه را نشانش داده که از دار دنیا فقط یک خانه دارد که من که دختر مجردی هستم برادر کوچکم که مجرد است و مادر پیرم در آن زندگی می کنیم شبانه همراه زنش آمده و عکس از چهار طرف خانه گرفته پدرم در وصیت نامه اش ذکر کرده که تا زمانی که خانمم زنده است بچه ها حق ندارند خانه را بفروشد و زنم را آواره کند حق دارد ادعای ارث و بیرون کردن ما از خانه پدری را بکند؟ آیا ثبت اجازه داشت بدون نشان دادن سند فوت سند خانه را عکس بگیرد و به برادرم بدهد؟ ممنون میشم پاسخ دهید و راهنماییمان بفرمایید

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
وصیت فقط تا یک سوم دارایی؛ نافذ است. اقدامات صورت گرفته قانونی می باشد.