مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت گاز

سلام وقتتون بخیر. من 21 فروردین امسال پیاده در مسیر رفتن به سر کارم بودم که اتفاقی سرم به فلکه گاز یه ساختمان برخورد کرد. و پیشانیم شکاف برداشت. متاسفانه فلکه در ارتفاع خیلی پایین نصب شده بود. به صاحب ساختمان اعتراض کردم گفت شرکت گاز زده. ایا من میتونم بعد از گذشت یکماه شکایتی علیه شرکت گاز یا صاحب ساختمان داشته باشم.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام بله میتونید شکایت کنید ولی از اداره گاز به نظر من
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer