مشاوره حقوقی رایگان - خرد شدگی بازو

خرد شدگی بازو چند درصد دیه دارد؟؟

پاسخ ها :

دیه خرد شدگی بازو دیه بازو دیه

سوالات مرتبط

دیه و ارش
سلام وقت بخیر چندتا سوال داشتم و راهنمایی میخواستم ممنون میشم پاسخ بدید 1_در نامه پزشکی قانونی نوشته شده شکستگی کشکک زانو بهمراه خونریزی داخل مفصل زانو 6 درصد ارش. سوالی که دارم آیا هردو مورد 6 درصد م...
محاسبه دیه خردشدگی
با سلام و خسته نباشید. در نامه پزشکی قانونی آمده است، خردشدگی انتهای استخوان بازوی راست که معیوب التیام یافته است. میخواستم بدونم طبق قانون دیه چه مقدار می باشد؟ با تشکر....
خرد شدگی بازو
خرد شدگی بازو چند درصد دیه دارد؟؟...
دیه بازوی چپ
سلام میخواستم بدونم دیه بازوی چپ چقدر است؟ پزشکی قانونی تایید کرده است...
دیه ی دست
سلام و عرض ادب دیه ی سر بازو و بازو دست راست که 9 پیچ و پلاتین خورده و زخم های سر و صورت، که در اسفند ماه سال 98 اتفاق افتاده چقدر میشود؟...