مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام خسته نباشید، شخصی که بخاطر چک برگشتی افتاده زندان و از اونجا اعسار بنویسه، چندروزه جواب میگیره و ازاد میشه؟

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

درود با گذشت یک سوم است دوران حبس می‌توانید درخواست برای آزادی مشروط بدهید همچنین از نظام نیمه آزادی پایبند الکترونیک می‌توانید درخواست بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم پس از صدور حکم اعسار یا اعطای مهلت جهت پرداخت، چنانچه محکوم‌‌علیه در حبس باشد،‌ بلافاصله آزاد می‌شود و عدم قطعیت رأی مانع آزادی محکوم‌ علیه نیست.