مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

با عرض سلام خسته نباشید من بعضی از حسابام به علت تراکنش بالا مسدود شده رفتم بانک گفتن برو سامانه eers،خواستم بدونم اگه برم تو اون سامانه اطلاعات وارد کنم یک وقت بقیه حساب هام مسدود نشود یا مثلا برای من پرونده مالیاتی باز نشود؟

پاسخ ها :

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

سلام. شما جهت رفع مسدودی حساب ابتدا باید مدارک و اسناد مربوط به وجوه واریزی به حساب و اینکه بابت چه چیزی بوده است را در سامانه مذکور بارگزاری کنید و سپس به بانک مراجعه کنید در صورت موافقت از حساب مربوطه رفع مسدودی می شود. و اینکه پرونده مالیاتی ربطی به مسدودی حساب نداشته .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دلایل و مدارک موجود جهت رفع مسدودی ارائه گردد