مشاوره حقوقی رایگان - ضرب وجرح زوجه

باسلام و خسته نباشید
شوهرم منو کتک زده و تو خونه حبس کرده بود و به پدرم اطلاع دادم که با مامور اومد دم در و صورتجلسه کرد و از منزل خارج شدم و برگه پزشکی قانونی 1کبودی در بدن و یکی در صورت و خراشیدگی صورت ودر طول سه سال مدام منو کتک میزدن و بخاطر حفظ آبرو به کسی نمیگفتم فقط خونوادش میدونستن و اومدن شورا گفتن من اصلا نزدم درحالیکه رضایت میخواستن من رضایت ندادم
آیا با این میتونم تمکین نکنم و نفقه بگیرم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، با توجه به شرایطی که شما توضیح دادید، اگر شواهدی از خشونت خانگی و ضرب و جرح‌هایی که به شما وارد شده است، وجود دارد، ممکن است بتوانید از طریق دادگاه تمکین نمایید و از شوهرتان نفقه بگیرید. اما این موضوع به شواهد، شواهد پزشکی، و شرایط حقوقی خاص شما بستگی دارد. در هر صورت، توصیه می‌شود که با یک وکیل یا مشاور حقوقی متخصص در امور خانواده مشورت کنید تا به شما راهنمایی حقوقی دقیق‌تری ارائه دهد و به شما کمک کند تا بهترین راه حل برای موقعیت خاص شما راهنمایی کند. او می‌تواند شما را در مراحل قانونی بعدی همراهی کند و حقوق شما را حفظ کند.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

متاسفانه چون قبلا شکایت نکرده اید ، یکبار شکایت و اثبات ضرب و جرح ، کم است و احتمال پیروزی در پرونده تمکین به نفع شما
ضعیف است.
ولی به هر حال این موضوع ضرب و جرح های مکرر و اخیر را در دادگاه تمکین مطرح کنید.