مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه بچه با اسپرم اهدایی در خارج از کشور

با سلام. من 10سال پیش عقد کردم و 4سال بعد جدا شدم. الان حاضر به ازدواج مجدد نیستم. می خواستم ازتون سوال کنم
1- در ایران امکان بارداری دختر مجرد با اسپرم اهدایی وجود دارد؟
2-اگر در خارج از کشور با اسپرم اهدایی باردار شوم و بچه در همانجا به دنیا بیاید، تکلیف شناسنامه بچه در ایران چیست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
با توجه به شرعی بودن سوال می بایست از یکی از مراجع سوال نمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بچه متعلق به صاحب اسپرم هست،الولدللفراش قانونه.موفق باشید