مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسامه و گذرنامه بدون ثبت ازدواج ایرانی برای فرزند

سلام من ازدواج کردم و یک فرزند 4 ساله دارم ازدواج من در دفاتر محل زندگیم در خارج ثبت شده و برگه دارم و فرزندم هم گواهی ثبت تولد دارد. ایا می توانم بدون ثبت ازدواج ایرانی برای فرزندم تقاضای شناسنامه و گذرنامه بکنم ؟ چه اقدامی باید انجام دهم
ازدواجم در شناسامم ثبت نشده بدلیل اینکه ازدواج ایرانی نکردم . ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

ثبت ازدواج برای دریافت شناسنامه فرزند ثبت ازدواج ایرانی گرفتن شناسنامه برای فرزند ثبت ازدواج شناسنامه فرزند گذرنامه فرزند شناسنامه گذرنامه ثبت احوال