مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک به خاطر بدهی صاحب سند

با سلام وخسته نباشید بنده ماشین حدود هشت سال دست ماست قولنامه محضری به اسم خودم دارم ماشین لیزینگی من هم قسطاش رو به اسم خودم پرداخت کردم برای سند که اقدام کردم میگن به خاطر بدهی صاحب سند تعویض پلاک نمیشود و پلاک توقیف هست و بدهی بعد قولنامه من بوده حالا من کجا اقدام کنم توقیفیش یکی مال شهر شادگان و دیگری مال مهر شهر هست. لطفا راهنمایی کنید خیلی طول میکشد یا نه

پاسخ ها :

توقیف پلاک خودرو به دلیل بدهی صاحب پلاک رفع توقیف پلاک خودرو بدهی صاحب سند خودرو توقیف پلاک خودرو پلاک خودرو خودرو