مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث به عملیات اجرایی و توقف عملیات و ثبت وقوع بیع

باسلام،بنده چکی از شخصی داشتم که برگشت خورد و بابت آن یک ملک توقیف و به مزایده گذاشته شده، چندروز قبل از اجرای مزایده، پدر صادر کننده چک دادخواستی مبنی بر اعتراض ثالث به عملیات اجرایی و توقف عملیات و ثبت وقوع بیع و الزام به سند داده، بعنوان مدرک یک وکالتنامه و یک قولنامه دستی که فقط توسط افراد خانواده اش امضاء شده،وشهادت شهود ارائه کرده، قولنامه و وکالتنامه دقیقا 6 ماه بعداز صدور چک و 2ماه قبل از سررسید چک تنظیم شده، از طرفی مراحل توقیف و کارشناسی تا مزایده حدود 5ماه طول کشیده و در این مدت هیچ ادعایی برای این ملک وجود نداشته،و دقیقا 15 روز قبل از اجرای مزایده دادخواست دادند
آیا دادخواست شون مورد قبول هست؟
با چه ادله ای میشه این دادخواست رو رد کرد؟
متشکرم از شما بزرگواران

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی نورد قبول است و رد ان مستلزم دفاع قانونی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
نیازمند برسی تخصصی است در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید