مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک صیادی

چکی می‌باشد ..... به مبلغ حدودی 25 میلیون (صیادی) برای تاریخ بیست و پنج برج پیش طرف ده ها بار قول امروز فردا داده ، ولی همگی الکی . بنده بهشون پیشنهاد دادم اگر فعلا دست و بالت خالیه براتون بازاری تمدید کنم و چک جدید برا یک ماه ، دو ماه یا سه ماه دیگ بدین . این چک ببرین یه چک جدید بدین . ولی متاسفانه این آقا شدیداً قلدور ، زبون نفهم و لات می‌باشد نه میاد تمدید کنه ، نه چک رو پاس می‌کنه . آخرم چن روز گذشته کلی گردن کلفتی کرد که نزدیک بود با هم دست ب یغه شیم گفت هر غلطی که نکردی برو انجام بده .... طرف ضمنا یه خونه در حال تکمیل در حاجی آباد بیرجند هم دارد .

وصول این چک ، به زودی زود و مخصوصا دیر کرد و هزینه های دیگر ...

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اظهارنامه ارسال کنید.
بعد دادخواست مطالبه وجه دهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا به بانک مراجعه نمائید و گواهینامه عدم پرداخت چک را دریافت بنمائید.
سپس دادخواست به خواسته‌های تقاضای صدور اجرائیه چک بلامحل و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.