مشاوره حقوقی رایگان - برگشت پول کارت به کارت

سلام وقت بخیر..من با دختری دوست بودم و از هم جدا شدیم و بعد از یک سال بهم پیشنهاد داد اگه ماهی 5میلیون بدم بهش دوباره باهام دوست میشه اما من بعد از واریز فقط یک بار به کافه رفتیم و صحبت کردیم و بعدش با بهونه و دروغ و بد قولی هرگز ندیدمش تا 1 ماه بعد و من رو بلاک کرد و دیگه بعد 2 ماه در تماس نیستیم. آیا میتوانم پول واریزی کارت به کارت رو پس بگیرم یا قانون حق رو به ایشون میده؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام بله میتونید دادخواست مطالبه وجه بزنید و بارسید واریز و اینو مطرح کنید مبلغ تحت عنوان و قرارداد یامعامله ای به ایشون پرداخت نشده تا طلبکارباشند و هدیه هم نبوده کماکان اینکه دراین پرونده ها طرف مقابل باید طلبکاری و ریشه آن را اثبات کنه