مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری اجرای احکام

با سلام در پرونده ای طرف مقابل بنده محکوم به پرداخت جریمه 10 میلیون تعزيرات- جزاي نقدي(ريال) به دولت شده . سه ماه میگذره ولی هنوز اتفاقی نیوفتاده و یکبار برای طرف ابلاغ رفته و پرونده مقید به وقت نظارت اول اردیبهشت شده . میخواستم بدونم به عنوان شاکی برای اطمینان از پرداخت این جریمه نیاز هست که کاری انجام بدم ؟ و اگر جواب بله هست چه کاری ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیازی به اقدامی از سوی شما نیست و دولت در این ارتباط وارد عمل خواهد شد.