مشاوره حقوقی رایگان - امکان عقد دائم در صورت عدم وجود نام طرفین در شناسنامه هم؟

سلام
در صورتیکه خانمی همسر اولش متوفی بوده و مدعی "عقد دائم" بودنش از همسر دوم متوفی اش باشد بطوریکه نام همسر اول وی در شناسنامه اش موجود بوده ولی نام همسر دوم مرحومش در شناسنامه اش موجود نباشد!! با توجه به ادعای این زن و برغم نبودن نام زوج و زوجه در شناسنامه یکدیگر و همچنین اگر تاریخ عقد دائم در سال 1374، یعنی قبل از تغییر قانون امکان برخورداری زن بیوه از مستمری همسر متوفی اش حتی در صورت ازدواج مجدد باشد؛ آیا با داشتن پرینت حساب این خانم برای دریافت مرتب مستمری همسر اولش طی سال ها، می توان این خانم را به اتهام تخلف و کلاهبرداری در فریب بیمه و دولت برای عدم ازدواج مجدد قبل از تغییر قانون مربوطه، محکوم کرد؟ چرا که از طرفی او مدعی عدم ازدواج مجدد برای دریافت مستمری طی آن سال ها(قبل از اعمال قانون تعلق مستمری به خانم حتی در صورت ازدواج مجدد) بوده و از طرفی حال، پس از ازدواج دوم خود و مرحوم شدن همسر دومش مدعی داشتن عقد دائم از همسر دومش در سال 1374 می باشد؟!آیا با توجه به شواهد و قراین نمیتوان استدلال کرد که، ازدواج دوم وی موقت بوده و او اینک تنها قصد برخورداری از ارثیه همسر دوم خود را دارد، ضمن اینکه همسر دوم فردی متمول می بوده است؟!

سپاس فراوان