مشاوره حقوقی رایگان - قسط وام

سلام خسته نباشید .ببخشید من از اپلیکیشن ...500هزار اعتبار .خرد کرفتم و ب دلیل اینکه گوشیم مشگل پیدا کرده بود و داده بودم تعمیر کنن حالا قسط اعتبارم ب عقب.افتاده ک همش بهم پیام میاد ک قسط وامتو پرداخت کن.حالا میخوام بدونم بنده از اپلیکیشن ....نمیتوانم تا سر همین ماه مهلت بگیرم ک قسط واممو پرداخت کنم ب نظرتون مهلت میده تا بد حساب نشم تا بتونم ی وام خوب بگیرم ممنون میشم اگه امکانش هست ک مهلت بگیرم راهنماییم کنید ی دنیا ممنون

پاسخ ها :

امیرحسین محمدی پارسا

جناب آقای امیرحسین محمدی پارسا :

با سلام
مشکل شما حقوقی نیست لطفا با کارشناسان بانکی و IT مشورت نمایید

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

سلام.
بستگی به سایت و شخص وان دهنده دارد. با پشتیبانی سایت یا اپلیکیشن مربوطه تماس بگیرید. سوال حقوقی نیست.