مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام سکینه به سمیرا

با سلام
من اسمم سکینه هست ولی از بچگی سمیرا صدام میکنن در حال حاضر در شرف ازدواج هستم ولی شخصی که میخوام باهاش ازدواج کنم با اسمم مشکل داره میخواستم ببینم امکانش هست اسم سکینه رو به سمیرا تغییر بدم؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق ثبت احوال اقدام کنید ولی تغییر اسم از مذهبی دشوار است

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. در رابطه با اسم شما امکان تغییر وجود دارد. از ثبت احوال اقدام کنید و دلایل خود از جمله همین موضوع عدم رضایت همسر آینده را هم بیان کنید.