مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بیمه اجباری به اختیاری بعد از شصت سالگی

با سلام ، اینجانب در پایان 60 سالگی که زمان آن تیر 1403 می‌باشد با پایان یافتن قرارداد کار و بیمه اجباریم در تیر 1403 میتوانم ادامه بیمه را بعد از شصت سالگی بصورت اختیاری پرداخت نمایم ، لازم به ذکر است که در پایان تیر 1403 من 28 سال سابقه دارم و می‌خواهم ادامه بیمه تا 30 ساله سابقه رو بصورت
اختیاری پرداخت کنم، آیا وجود گذشت سن شصت سالگی امکان پرداخت وجود دارد

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید